Vítejte na stránkách kapely MetronoM

Spekulace o jméně

28.09.2011 16:39

Začínáme si říkat, že jméno kapely MetronoM není originální. Je dost možné, že už se tak nějaká kapela před námi jmenovala (je to dokonce více než pravděpodobné). Proto začínáme uvažovat (přesněji se hádat) o novém jméně. Problém ale je, že narozdíl od našich začátků, kdy bylo "MetronoMů jediné, co nás napadlo, teď máme návrhů až přespříliš. Jeden z prvních návrhů byl Prase Jedním Tahem (Zkráceně P1T), se kterým přišel Vojife, ale ten moc nevystihuje naši hudební tvorbu. Ano. Kdybychom hráli nějaký undergroundový punk, ska nebo tak něco, pak by se to možná hodilo. Ale to my moc ne.

Později jsme měli takovou velice oficiální poradu o přestávce mezi třetí a čtvrtou hodinou u první lavice uprostřed, kde jsme každý na papírky napsali pár návrhů. Nebudu je psát všechny, jen několik:

Tak například Adamův návrh Průměrný Botanik, čili PrůNik. "Botanik" se tam vyskytuje proto, že Láďa říkal, že by se tam mělo nějak naznačit, že máme všichni v rodině biology. PrůNik zároveň vyjadřuje, že máme všichni celkem rádi matematiku a taky, že nehrajeme je jeden žánr, ale PrůNik různých žánrů. Ale u toho by byl dost problém v tom, jak to zapsat. Láďa, posedlý biologickým námětem, napsal návrh Floristický Koncert, Biologové na Pódiu a podobné věci, Vojife pak s návrhy Nic Z Ničeho, Za Pokřiveným Zrcadlem, Kontraflora, Malé Hradby Velkého Města atp.

Takže zatím stále ještě spekulujeme, něco kdyžtak můžeme použít pro název alba. A brzo se na levé liště objeví anketa s úplně všemi návrhy, abyste nám mohli také poradit. ;)

 

Vojife

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.
 

2009-2010 © kapela MetronoM *** Všechna práva vyhrazena / All rights reserved *** Kopírování a publikování části stránek je povoleno pouze po svolení autorů!!!

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode