Vítejte na stránkách kapely MetronoM

Pozdrav z prázdnin

31.07.2010 19:57

 *Vítejte, přátelé, kteří jste zavítali na náš web. Pravděpodobně sedíte u počítače nebo něčeho podobného a to vám dává jedinečnou možnost přečíst si zvláštní příběh.*

 

Příběh je zvláštní již samotným začátkem, který úplně postrádá. Ale nenechte se zmýlit! Já vím, co je mou povinností a tou je zde by spisovatel napsal slovo "dozajista", "zajisté", "nepochybně" či něco podobného; já to však nedělám záměrně, a to by měl čtenář vědět, neboť je to důležité i pro další takovéto situace, ve kterých třeba čtenář ani nebude schopen dobře porozumět textu - v takovém případě doporučuji klid, odpočinek, a hlavně - přiznejte si, že se vlastně nic hrozného nestane, když zrovna něco nepochopíte...a navíc - vždycky to můžete svést na autora, který od té chvíle začíná být váš nepřítel číslo 1... až sem dočtete, vraťte se opět na začátek a přečtěte si to ještě jednou s tím, že tento text přeskočíte možná nezamotat se do děje ani do příběhu. A vida, někteří z vás si už asi myslí, že to právě začínám dělat. Omyl!!!

 

            ------pokračování přijde-----

               Zatím nashledanou.

                                             Adoma                                                                            

 

                          

 

Komentáře

Datum 17.09.2010
Vložil Vojife (člen kapely)
Titulek ???

???

 

2009-2010 © kapela MetronoM *** Všechna práva vyhrazena / All rights reserved *** Kopírování a publikování části stránek je povoleno pouze po svolení autorů!!!

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode