Vítejte na stránkách kapely MetronoM

Nové NAHRÁVKY!!

29.09.2011 19:08

Neseme vám skvělou zprávu! No, ne ani tak zprávu... Ale naše nahrané skladby!! Ano, ano. Není to ale studiová (ani domácí-studiová) verze, ale (celkově) to má už i dalo by se říct poslouchatelnou kvalitu! (Jsou to všechno jen zkušební nahrávky)

Takže, bez dalších řečí (Těch si užijete za chvíli ažaž):

 

 Nahrávka - JISTOTA HOSPODY - (Na tuto skladbu jste si mohli všimnout již celkem dávno přidaného textu, v záložce Texty)

- OBSAZENÍ: Elektrická kytara: Vojife (Vojtěch Pokorný) | Basová kytara: Láďa Havlíček | Bicí: Adoma (Adam Hrouda) | Zpěv: Vojife.

- Zpěv bohužel není skoro slyšet a bicí mají dost divný zvuk... Ale to jen tak pro představu. A "basová kytara" není ve skutečnosti basová kytara, ale normální elektrická zapojená do efektovače, jímž je o oktávu snížena.

- NĚCO KE SKLADBĚ: Tato skladba (Hudebně, ale hlavně textově - Není slyšet, ale můžete si ho přečíst) je vlastně takovou parodií na český punk.

 

Nahrávka - LÉK - (Opět byl text již přidán do záložky Texty)

- OBSAZENÍ: Elektrická kytara (zkreslená): Vojife (Vojtěch Pokorný) | Elektrická kytara (nezkreslená): Láďa Havlíček | Klávesy: Adoma (Adam Hrouda) | Zpěv: Vojife.

- Asi nejkvalitnější nahrávka, jen na začátku to trochu prská.

- NĚCO KE SKLADBĚ: Skladba o hledání léku na nemoci, které se "šíří po celém světě", má otevřený konec - Je na vás, jestli se lék nakonec našel nebo ne.

 

Nahrávka - JAK SE CÍTÍM - (Text je okpět v záložce, ale celkem pozměněný)

- OBSAZENÍ: Elektrická kytara (nezkreslená): Láďa Havlíček | Elektrická kytara (zkreslená): Vojife (Vojtěch Pokorný) | Klávesy: Adoma (Adam Hrouda) | Zpěv: Láďa.

- Tady byl pokus o nahrání zpěvu s pomocí mikrofonu zapojeného do komba. Stejně ale bohužel není moc slyšet. A jak si můžete všimnout, Láďa nezpívá část s "nakousnutouu houskou" a "natropenou škodou" (viz text).

- NĚCO KE SKLADBĚ: Naše úplně, úplně, naprosto první skladba, co jsme napsali, také jsme jí hráli na našem úplně, úplně, naprosto prvním vystoupení, na Akademii Gymnázia Omská. Ach ty začátky...

 

Nahrávka - OXYMORÓN - (U téhle text zatím není, ale brzy by měl přibýt)

- OBSAZENÍ: Akustická kytara: Vojife (Vojtěch Pokorný) | Elektrická kytara: Láďa Havlíček | Klávesy: Adoma (Adam Hrouda) | Zpěv: Vojife | Činel při refrénu: Adoma.

- Tuhle skladbu ještě nemáme pořádně vyřešenou, je třeba ji ještě pilovat. A jak slyšíte, na konci to bylo mírně zkaženo. Ale (haha) rozhodli jsme se, že to necháme tak, jak jsme to (nebo zpíš Adam) zaimprovizovali na konci po zkažení. =D (A zpěv to občas trochu zkazí (Například hned první slabika), ale to snad tolik nevadí.)

- NĚCO KE SKLADBĚ: Text je (schválně) plný logických nesmyslů a protimluvů, proto ten název (Můžete si to vyhledat. ;).

 

Tak to by bylo všechno, všechny tyhle zmíněné skladby se brzy objeví v rubrice Na stažení. ;)

Přejeme hezký poslech!

 

Vojife

 

Komentáře

Datum 19.10.2011
Vložil Guláš
Titulek nahrávky

vzhledem k tomu že koment vás jako kapely už tu je tak se na něj vyseru nebudu spamovat...takže co se týče nahrávek tak sou tam slyšet maximálně bicí a kytara řek bych že ste to nahrávali najednou a při takovýhle nevyváženosti hlasitostí jednotlivejch nástrojů se takhle nahrávat nedá...kvalita nahrávek by se zvedla už jenom tim kdyby ste to nahráli zvlášť např přes Audacity a pak dali každej nástroj tak nahlas aby byl slyšet páč tohle je fakt o hovně...nic jinýho komentovat nehodlám protože to nemá cenu...

Datum 05.10.2011
Vložil Láďa
Titulek Tohle už nemá cenu..

.. metronom stojí fakt za hovno, vyserte se na tu píčovinu, stejně ste nuly !
na akademii ste to posrali !

 

2009-2010 © kapela MetronoM *** Všechna práva vyhrazena / All rights reserved *** Kopírování a publikování části stránek je povoleno pouze po svolení autorů!!!

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode