Vítejte na stránkách kapely MetronoM

Na ulici 2

30.06.2009 16:24

"Šalom chaverim", neboli česky "ahoj přátelé", tak zní dnešní přivítání u dalšího pokračování internetového seriálu "Na ulici". Podíváme se teď na jednu docela (opravdu jenom docela) známou situaci:

"Pane, mohl byste mi, prosím Vás, říct, kolik je hodin", řekne kluk asi jedenáctiletý. "Teď nemám čas, musím stihnout důležitou schůzi", odvětí mu pán obležený nákupními taškami a vykračující si VELMI klidnou chůzí až do té chvíle, než se potká s tím chlapcem (po krátkém rozhovoru VÝRAZNĚ zrychlí).

A my se ptáme: "Měl to ten pán udělat?" "Měl jinou možnost?" "Měl důvod k tomu, aby to (ne)udělal?"

Hlasujte v anketě (vedle tohoto článku) a posílejte nám vaše názory (v sekci "Stránka návštěvníků") nebo nám pište na mail (metronomkapela@seznam.cz).

Na vaše názory a náměty se rádi podíváme a když budou opravdu dobré, není vyloučeno, že se zde objeví. A proto: čekejte s námi na další díl, mezitím v klidu hlasujte a posílejte Vaše názory. Nashledanou příště!

 

Adoma

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.
 

2009-2010 © kapela MetronoM *** Všechna práva vyhrazena / All rights reserved *** Kopírování a publikování části stránek je povoleno pouze po svolení autorů!!!

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode